SC TERRA HYGIENIQ SRL

DERATIZARE

Deratizare

Prevenirea apariţiei rozătoarelor trebuie făcută prin măsuri precum:

 limitarea accesului rozătoarelor în spaţiul vizat,

 deratizarea vecinătăţilor, etc.

Spre deosebire de agenţii patogeni sau insecte, rozătoarele pot călători pe distanţe mult mai mari, şi au un grad mai dezvoltat de inteligenţă (mai ales şobolanii) ceea ce face imposibilă eliminarea lor definitivă prin acţiuni discontinue. Din cauza faptului ca soarecii si sobolanii sunt cei mai mari purtatori de boli si de microbi, deratizarea trebuie sa fie o prioritate pentru orice cetatean, operator economic sau institutie.

DERATIZAREA se poate realiza prin urmatoarele metode: chimica și mecanica

Deratizarea chimica se executa cu substante si momeli raticide sub forma de blocuri cerate, pasta raticida, pelleti de cereale sau spume raticida, amplasate in statii de intoxicare pentru o siguranta sporita. De altfel, toate substantele folosite in operatiunile de deratizare, au in compozitia lor repelentul de gust BITREX, pentru a preveni consumul uman sau animal accidental.
Deratizarea mecanica se executa cu dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul raspandirii lesurilor in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga rozatoarele.
Metodele de combatere a rozatoarelor se vor alege de fiecare data de catre specialistii nostri, dupa o inspectie temeinica a spatiului vizat, tinandu-se cont de destinatia acestuia, gradul de infestare si tipul de rozatoare (soareci, sobolani, cartite).

Ne straduim sa va oferim cel mai bun raport calitate / pret al serviciilor prestate, tinand cont si de cel mai important aspect: pentru toate serviciile prestate de operatorii nostri se ofera GARANTIE!

Solicitare Oferta

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
Print
Suna acum!
Adresa